VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

Kunden i fokus


PP Mark & Bygg hjälpt oss mycket i olika sammanhang här på Aven. Det sitter aldrig fast och närheten är kanske den största fördelen. Har man några frågor och funderingar brukar Peter alltid glida in till oss på hemvägen.

 

De alltid ställt upp då vi haft akuta problem, bl. a. att vi fick in vatten i en av fabrikerna under en vår.

Peter var då här under natten tillsammans med mig och löste problemet temporärt, för att senare kunna åtgärda det riktigt.

 

Jag tycker också att PP Mark & Bygg har mycket kompetent och trevlig personal.

De är dessutom helt självgående när de är på plats för att göra något jobb.


Håkan Andersson

Aven Forsa


Klockren leverantör


Peter Persson är en klockren kille på alla sätt och vis. Inget fusk och inga genvägar. Det är tryggt att anlita PP Mark & Bygg då de håller i allt från elektriker, rörmokare mfl. Vi anlitar dem löpande för arbeten på fastigheter och markjobb. Personalen är kompetent, trevlig och man kan lita på att arbetet blir korrekt utfört.


Dahlströms på Norrgården AB i Hudiksvall
Kvalité och bemötande


Jag har anlitat PP Mark och bygg för mark- och målningsarbeten. De utförde arbetet till min fulla belåtenhet både avseende bemötande och kvalitet på arbetet.


Berndt Larsson

Mäklare, Hudiksvall


En självklar samarbetspartner


PP Mark & Bygg är trygg samarbetspartner som håller vad de lovar. Jag tog över ICA butiken här i Forsa 2016 och har redan från starten haft ett väldigt bra samarbete. Peter är en väldigt bra person att bolla idéer med. Han är lite som Professor Baltazar, funderar en stund och kommer fram till en fantastisk lösning på de funderingar man har, och kvalitén på jobbet blir otroligt bra. 


Transparensen är en annan fördel. Det finns ingen dold agenda i det som görs, varken med timmar eller inköpt material. Jag vet att det pris jag får är det bästa priset Peter har att ge. Det är otroligt mycket värt att kunna lita på sin leverantör, en kontaktperson och en faktura. 

När arbetet är klart och fakturan är betald känns det bra och man kan börja titta på nästa projekt. 


Vi som företag vill verka för att utveckla bygden. Att hjälpa varandra och jobba med lokala leverantörer och producenter ser vi som något självklart. Vi ser positivt på framtiden och kommer inom kort påbörja ombyggnaden av vår butik där PP Mark & Bygg kommer vara en självklar samarbetspartner.


Rickard Nyberg

ICA Nära, ForsaPROJEKTEXEMPEL

TRÄDÄCK TILL POOL


En pool i trädgården är en dröm för många som faktiskt kan gå i uppfyllelse. Under våren 2020 fick PP Mark & Bygg i uppdrag att bygga trädäck runt en pool åt en familj i Söderala. Med tanke på hur sommaren 2020 ser ut både med vädret och corona-pandemin är det här en investering som betalar sig flera gånger om, säger mamman och pappan i familjen.


Bygget

Efter

Projektinformation


Familjen ville ha en pool på sin tomt för att kunna njuta av sol och bad hemma på tomten med barnen.


När poolen var på plats byggdes ett stort soldäck där familjen kan både sola och äta. Däcket är byggt i impregnerat trä som klarar väta och vårt nordliga klimat. För att ett trädäck ska hålla längre år oljas det in en gång om året.


ICA NÄRA FORSA


God handhygien är en viktig del i att undvika smittspridning av sjukdomar. Under covid 19 pandemin har detta blivit ännu mer påtagligt eftersom det har varit väldigt stor spridning av viruset.


ICA Nära i Forsa värnar om sina kunder och ville ge dem möjligheten att tvätta händerna innan sitt besök i butiken. PP Mark & Bygg fick uppdraget att bygga en tvättstation utanför butiken. Under hösten när temperaturen sjunker kommer tvättstationen flyttas in i butiksentrén.


TILLBYGGNAD


En carport gör nästan samma jobb som ett garage och på vintern behöver man varken skrapa rutorna eller sopa av snön innan man åker till arbetet på morgonen. 


Bygget

Efter

FOTOGALLERI

PP Mark och Bygg utför arbeten runt husgrund samt dräneringsarbeten
PP Mark och Bygg utför anläggning av er tomt
PP Mark och Bygg anlägger trappor och murar för trädgård och entre
PP mark och bygg bygger carport 1
PP mark och bygg bygger carport
PP Mark och bygg hjälper dig att skapa plats för återhämtning_2
PP Mark och bygg hjälper dig att skapa plats för återhämtning_1
PP Mark och bygg tar hand utför fasadarbeten
PP Mark och skapar rum för kreation
PP Mark och Bygg bygger ditt drömhus

VI KAN HJÄLPA DIG