Din säkerhet, vårt ansvar.

Covid 19.

Vi vill trots rådande läge ge dig som kund möjlighet att förverkliga era planer och är därför väldigt noggrann gällande smittorisken. Vi spritar händerna innan och efter varje besök, håller avstånd och stannar hemma vid minsta sjukdomssymtom. Vi ber även er som kund meddela oss om det finns en smittorisk där vi utför vårt arbete.

Tjänster

Bygg


Oavsett om du ska bygga nytt, renovera eller bygga till, hjälper vi er hela vägen från idé till verklighet. 


Med mer än 25 års erfarenhet är inget jobb för stort, litet eller komplicerat. Vårt team har tillsammans en bred kompetens och vi samarbetar med de bästa i branschen för att säkerställa hög kvalité och leverans enligt plan.

  • Vi tar hand om hela projektet och all kontakt med elektriker, rörmokare mfl.

  • Vi ser till  att projektet löper enligt tidplan och du får en faktura.

Renovering


Drömmer ni om ett nytt kök eller börjar badrummet bli slitet? Vi renoverar delar eller hela hus och bostäder. Allt från tak och fasad till det där sista som gör att allt känns komplett och som ett hem man trivs att leva i.


Vi hjälper er genom projektet, koordinerar alla delar och underleverantörer. Ni får en faktura och jobbet är klart inom överenskommen tidplan.

  • Vilka regler gäller kring rotavdrag?. Vi besvarar dina frågor, hjälper dig genom hela processen och har all kontakt med skatteverket.
    Läs mer om rotavdraget.

Anläggning


Vill ni skapa ert egna paradis med en utemiljö som passar er smak och era behov för årets alla årstider och aktiviteter? Eller behöver huset ny dränering? 


Vi har egna anläggningsmaskiner för grävning. Vårt duktiga team anlägger uppfarter, murar och dekorationer. Vi samarbetar med de bästa trädgårdsanläggarna för att ni ska få era idéer att bli verklighet.

Uthyrning av byggnadsställning


Vi kan erbjuder även uthyrning av byggställning. Du kan antingen hämta den själv och montera, eller så hjälper vi dig. Våra utbildade ställningsbyggare säkerställer att montering och förankring sker på ett säkert sätt.


Kontakta oss för mer info och priser.


Rot- och rutavdrag


Rotavdraget är ett bra stöd när man behöver renovera sin bostad. Vi hjälper dig genom hela processen och lämnar underlagen till skatteverket. För att kunna använda rotavdraget måste vissa villkor uppfyllas. Här nedan har vi samlat ihop lite av den informartion som finns att läsa på skatteverkets hemsida. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring rotavdraget så guidar vi dig på vägen. Du kan även läsa mer om rot- och rutavdraget på Skatteverkets hemsida.


Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i rot- och rutavdrag. Du som köper rot- och rutarbeten ansvarar för att alla villkor för avdragen är uppfyllda.


Så här fungerar rot- och rutavdraget

Du använder rot- och rutavdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär vi utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning förifylls beloppet i din inkomstdeklaration. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda rot- och rutavdraget.


Klicka här nedan för att ta reda på hur mycket ert hushåll har kvar att utnyttja.

Rotavdragets och rutavdragets storlek

Rotavdraget och rutavdraget räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år. Du kan inte få 50 000 kronor för varje bostad du har. Det finns dock inget maxbelopp per fastighet, så flera personer kan dela på arbetskostnaden och få rotavdrag eller rutavdrag i samma bostad. Du kan få rotavdrag med som mest 30 procent av arbetskostnaden och rutavdrag med som mest 50 procent av arbetskostnaden. 


Se hur mycket rot- och rutavdrag du använt

I Skatteverkets tjänst Rot och rut – mina avdrag kan du se hur mycket rot- och rutavdrag du har använt hittills under året och tidigare år. Tänk på att informera om du redan har utnyttjat en del av avdraget, så kan vi göra rätt avdrag på din faktura. 

Informationen i tjänsten baseras enbart på de ärenden som kommit in till Skatteverket och där beslut har fattats. Skattereduktion på rot- och rutarbete som du fått som löneförmån av din arbetsgivare syns inte i tjänsten.

Beloppet – ingen garanti att kunna använda avdraget

Beloppet i tjänsten visar hur mycket rot- och rutavdrag du har utnyttjat. Det är inte en bekräftelse på att du kan använda dig av avdraget. Alla andra förutsättningar måste vara uppfyllda för att du ska kunna ta del av rot- eller rutavdraget.


Det är också viktigt att tänka på vilken typ av arbete som ger rätt till rot- eller rutavdrag. Klicka på någon av knapparna här nedan för att se vad som gäller för olika typer av arbete.

KONTAKTA OSS NU FÖR EN GRATIS OFFERT PÅ DITT PROJEKT